Referenties

Marktontwikkeling

Marktontwikkeling van sprinkler- en watermist oplossingen in opdracht van brancheorganisatie Verenigde Sprinkler Industrie (VSI). De VSI en European Fire Sprinkler Network (EFSN) zet de Landenmanager in voor de marktontwikkeling die bestaat uit Public Relations, Public Affaires, ledenvertegenwoordiging en ondersteunen van de leden en werkgroepen, kennisontwikkeling en bij normalisatiewerk.
De VSI-leden zijn leveranciers, fabrikanten en de gecertificeerde sprinklerinstallateurs. VSI is onderdeel van Federatie Veilig Nederland.

De marktontwikkeling van de Nederlandse en Belgische sprinklermarkt in opdracht van internationale organisaties, zoals International Fire Suppression Alliance (IFSA), European Fire Sprinkler Network (EFSN) en Belgium Fire Sprinkler Network (BFSN).

Marktontwikkeling van de Nederlandse woningsprinklermarkt in opdracht van de Verenigde WoningsprinklerInstallateurs (VWI). http://www.brandveiligwonen.org/

Publicaties

Het schrijven van redactionele artikelen voor vakbladen, het maken van referenties en informatiefilmpjes en het verzorgen van interviews.

Kennissessies

Het organiseren van kennissessies en actief bijdragen als spreker of dagvoorzitter voor de sprinklerindustrie zoals de VSI, EFSN en VWI. Voorbeelden zijn de webinars schuimtransitie, https://sprinkler.nl/kenniswebinar-schuimtransitie-5-oktober/  Informatiemiddagen Technisch Bulletin 67B; Onderhoud en controle van sprinklertanks de Informatiemiddagen Woningsprinklerinstallaties https://brandveiligwonen.org/informatiebijeenkomst-2022/  en het seminar waardering sprinklers https://sprinkler.nl/schrijf-nu-in-voor-het-seminar-waardering-sprinklers-op-17-mei-2022/ .

Spreker, dagvoorzitter en moderator

Spreker op het gebied van brandveiligheid tijdens seminars en bijeenkomsten van bijvoorbeeld Veiligheidsregio’s en vakgroepen Brandweer Nederland, Kennisseminars brandveiligheid, Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland, Verenigde Brandveiligheid Experts (VBE), Vakbeurs Facilitair Management,  Brandsymposium Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en Techniek Nederland.

Seminars en workshops

  • Organisatie van Incompany workshops Technisch Bulletin TB80 ‘Beheer en onderhoud van sprinklerinstallaties’.
  • Organisatie en spreker van Incompany workshops brandveiligheid (maatwerk)
  • Organisatie en modereren van de Kennisseminars brandveiligheid voor initiatiefnemers Cable Masters, Siemens, Honeywell en VdS-Nederland https://kennisseminar-brandveiligheid.nl/
  • Organisatie en voorzitter van de VVBA SFPE Expertmiddag Bouwen met hout. https://sfpebenelux.eu/event/expertmeeting-221109/
  • Organisatie van vier Kennisseminars brandveiligheid 2019 voor Cable Masters, Siemens, Honeywell en VdS-Nederland http://brandveiligheid-regelgeving.nl
  • Organisatie van de VSI-kennisseminars ‘gelijkwaardigheid en waardering sprinklers’
  • Organisatie van vijf seminars Functiebehoud. https://www.brandveiligheid-functiebehoud.nl/faq
  • Organisatie van seminars en bijeenkomsten op het gebied van brandveiligheid voor de Verenigde Brandveiligheid Experts (VBE) (2007-2014)

Management

• Directie: Business Unit Brandveiligheid
• Management: Business unit Beveiliging en brandveiligheid
• Projectmanagement: Communicatiesystemen gezondheidszorg, integrale veiligheid voor defensie
• Projectmanagement: Parkeer- en verkeersinstallaties, dynamisch verkeersmanagement