JVLC verbindt potentiële afnemers met leveranciers

Techniek is er om ons leven gemakkelijker, comfortabeler en veiliger te maken. De (brand)veiligheidssector ontwikkelt veel technische producten en oplossingen voor de (brand)veiligheidsmarkt. Vaak is de ontwikkeling vooral technisch gedreven. De vraag is echter hoe die producten de echte latente behoefte invullen; voor welke vraag/ welk probleem van de eindgebruiker is de techniek een antwoord? Kennis is mijn rode draad welke als basis is gelegd in technische en bedrijfskundige opleidingen.

 

JVLC ondersteunt organisaties zoals brancheverenigingen maar ook individuele organisaties bij de marktontwikkeling. JVLC kent de markt en relevante spelers. Niet alleen in de bouwkolom maar ook binnen de belangenorganisaties en (sub)overheid. Dat maakt een efficiënte en effectieve marktverkenning en behoefteonderzoek mogelijk. JVLC heeft ervaring bij het naar de markt brengen van oplossingen met het organiseren van seminars, kennisbijeenkomsten en demonstraties.

 

JVLC is gespecialiseerd in marktontwikkeling voor brancheverenigingen. Daarbij draait het om het vertrouwen van de leden dat ze goed vertegenwoordigd worden en dat de belangenbehartiging optimaal gebeurd. Anderzijds ook dat afstemming met andere stakeholders goed verloopt.