JVLC verbindt potentiële afnemers met leveranciers

Techniek is er om ons leven gemakkelijker, comfortabeler en veiliger te maken. De (brand)veiligheidssector ontwikkelt veel technische producten en oplossingen voor de (brand)veiligheidsmarkt. Vaak is de ontwikkeling vooral technisch gedreven. De vraag is echter hoe die producten de echte latente behoefte invullen, welk behoefte aan techniek er werkelijk nodig is voor de eindgebruiker. Kennis is mijn rode draad welke als basis is gelegd in technische en bedrijfskundige opleidingen.

 

JVLC ondersteunt organisaties zoals brancheverenigingen maar ook individuele organisaties bij de marktontwikkeling. JVLC kent de markt en relevante spelers. Niet alleen in de bouwkolom maar ook binnen de belangenorganisaties en (sub)overheid. Dat maakt een efficiënte en effectieve marktverkenning en behoefteonderzoek mogelijk. JVLC heeft ervaring bij het naar de markt brengen van oplossingen met organiseren van seminars, kennisbijeenkomsten, demonstraties en referenties.

 

Marktontwikkeling voor de leden van brancheverenigingen is een specialiteit van JVLC. Dat draait niet alleen om de gezamenlijke belangen van leden, maar ook om wederzijds vertrouwen om vertegenwoordiging van de leden en het behartigen van de gezamenlijke belangen van groepen leveranciers en/of fabrikanten succesvol te laten verlopen.