JVLC verbindt potentiële afnemers met leveranciers

Met een technische en bedrijfskundige achtergrond zie ik techniek vooral als een middel om ons leven gemakkelijker, comfortabeler en vooral veiliger te maken. De (brand)veiligheidssector ontwikkeld veel technische producten en oplossingen voor (brand)veiligheidsissues. Vaak is de ontwikkeling vooral technisch gedreven. De vraag is echter welke (potentiële) behoefte er is en hoe techniek helpt bij het invullen van de echte latente behoefte. 

 

JVLC ondersteunt organisaties zoals brancheverenigingen maar ook individuele organisaties bij de marktontwikkeling. JVLC kent de (brand)veiligheidsbranche en de relevante organisaties en spelers. Dat maakt een efficiënte en effectieve marktverkenning en behoefteonderzoek mogelijk. JVLC heeft ervaring bij het naar de markt brengen van oplossingen met het organiseren van seminars, kennisbijeenkomsten en demonstraties.
 
JVLC is gespecialiseerd in marktontwikkeling voor brancheverenigingen. Daarbij draait het om de zichtbaarheid en herkenbaarheid van de brancheorganisatie. Leden moeten het vertrouwen hebben dat ze goed vertegenwoordigd worden en dat de belangen optimaal behartigd worden. 

 

Wilt u weten wat JVLC voor u kan betekenen?

Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek: +31 (0)6 31 04 16 92 | john.van.lierop@jvlc.nl