Referenties

Marktontwikkeling

Marktontwikkeling van sprinkler- en watermist-oplossingen in opdracht van de Verenigde Sprinkler Industrie (VSI). De structurele kerntaken van de Landenmanager zijn Public Relations, Service desk; vertegenwoordigen en ondersteunen van de leden en werkgroepen, Kennisontwikkeling sprinklers en uitbreiding van leden. De leden van deze brancheorganisatie zijn leveranciers, fabrikanten en de gecertificeerde sprinklerinstallateurs. VSI is onderdeel van Federatie Veilig Nederland.

 

De marktontwikkeling van de Nederlandse en Belgische sprinklermarkt in opdracht van internationale organisaties, zoals International Fire Suppression Alliance (IFSA), European Fire Sprinkler Network (EFSN) en Belgium Fire Sprinkler Network (BFSN);

 

Marktontwikkeling van de Nederlandse woningsprinklermarkt in opdracht van de Verenigde Woningsprinkler Installateurs (VWI).

 

Het organiseren van kennissessies en actief bijdragen als spreker of dagvoorzitter voor organisaties zoals de VSI, EFSN, VWI en SFPE. Voorbeelden zijn de Informatiemiddagen Technisch Bulletin 67B; Onderhoud en controle van sprinklertanks de Informatiemiddagen Woningsprinklerinstallaties, en het Brandveilig leven Innovatie event.

 

Spreker op het gebied van brandveiligheid tijdens bijeenkomsten voor organisaties zoals voor Techniek Nederland, de Brandweer, Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland en de Vakbeurs Facilitair Management.

 

Het schrijven van redactionele artikelen voor vakbladen, het maken van referenties en informatiefilmpjes en het verzorgen van interviews.

 

Seminar en workshops

 

(Project)management

  • Directie Business unit Brandveiligheid
  • Management Business unit Fire Safety
  • Projecten: Communicatiesystemen gezondheidszorg, integrale veiligheid voor defensie
  • Projecten: Parkeer- en verkeersinstallaties, dynamisch verkeersmanagement